در طول سال اول سخاوتمندانه درختان بادام را اب یاری میکنند. به گونهای که در طول تابستان هفتهای یک بار آن را غرق آب میکنند. در بهار نیز به نهالها تقویت کننده استاندارد میدهند.هرازگاهی نهال را از نظر وجود آفاتی مانند شتهها یا حشرات جونده برگ، مانند کرمها بررسی میکنند.یک عفونت قارچی وجود دارد که ممکن است درخت بادام را درگیر کند که برگهای گیاه قهوهای شده و به سمت بالا فر میخورند. ممکن است برای مهار این قارچ درخت را با اسپری بوراکس اسپری کنند (یک درمان رایج ضد قارچ برای درختان میوه و درختان مغزها)درخت بادام از هرس کردن به طور مختصر و مرتب سود میبرد، اما این مسألهای است که انجام نادرست آن خطراتی را در پی دارد. هرس نامناسب میتواند این درختان را بکشد. این سبک مراقبت از درخت بادام مرطبت به درخت اهلی ان است اما درختان وحشی از بادام نیز وجود داردند که خود رو در کنار رود هایی چون زاینده رود به عمل می ایند همچنین کاشت انواع بادام تا حدودی نیر به نوع بادام دارد.
فصل شکوفه بادام
در اواخر اسفند ماه پس از آن که میزان سرمای مورد نیاز درختان بادام تامین شد جوانه های گل دهنده با توجه به گرمای محیط متحول شده وبه تدریج کار خود را شروع میکنند.در شرایط مساوی برخی از درختان بادام که نیاز زیاد به سرما دارند و میزان سرمای لازم به حد کافی به آن ها نرسد متحول نمی شوند و گل های انها دیر تر از موعد شروع به باز شدن می کنند. بنا بر این تاریخ گل کردن در خت بادام بستگی زیادی به شرایط اقلیمی دارد هر سال تاریخ گل کردن از ده روز تا چندین هفته ممکن است نوسان داشته باشد. بادام شکوفههای بسیار شیرینی را در فصل بهار تولید میکند تا زنبورها را برای گردهافشانی به سوی خود جذب کند.
فصل برداشت
محصول بادام بعد از رسیدن میوه ها در تابستان با دست یا چوب های بلند و یا به طور مکانیکی برداشت می شود . در زمان رسیدن میوه ، پوست سبز بادام تغییر رنگ داه پژمرده شده و شکاف طولی در آن ایجاد می گردد در این مرحله میوه ها به راحتی از درخت جدا شده و پوست گیری آن نیز آسان می گردد . میوه بادام برخلاف سایر میوه ها به صورت چغاله نیز مورد مصرف قرار می گیرد ، بنابراین در دو مرحله به صورت میوه سبز و خشک محصول آن را برداشت می کنند و به فروشگاه ارگانیک عرضه میکنند .و هر کدام ویژگی و خواص خود را دارند .خواص انواع بادام از جمله بادام های شیرین چندان تفاوتی ندارند و در حول و محور یک سبک از خاصیت میچرخند. بادام های شیرین به نسبت بادام های تلخ ضرر کمتری دارند و وقتی بحث از مضرات انواع بادام باشد مسمومیت بادام تلخ اولین بحثی است که به میان می اید خوردن ده تا پانزده عدد بادام تلخ برای کودکان میتواند بساط مرگ انها را فراهم سازد
- ۹۸/۰۳/۱۵